Jídelní lístek

Nahrávám data...

PŘEDKRMY

100g JELENÍ PAŠTIKA S JABLEČNÝM CHUTNEY    
150g UZENÝ JAZYK SE SALÁTEM Z ČERVENÉ ŘEPY,
   
  KŘENU A JABLÍČEK
120g KACHNÍ JÁTRA NA MAJORÁNCE    

 

POLÉVKY

0,25 l HOUBOVÝ KRÉM    
0,25 l STAROČESKÁ BRAMBOROVÁ POLÉVKA MADLOCH    
   

 

RYBY

200g PUNKEVNÍ PSTRUH S CITRONOVÝM MÁSLEM
   
  A ŠŤOUCHANÝM BRAMBOREM
180g 
GRILOVANÝ LOSO, BAZALKOVÉ FETUCCINI    
   

 

SPECIALITY

180g  
KOHOUT NA VÍNĚ SE ŠPEKOVÝM KNEDLÍČKEM    
   
200g 
VEPŘOVÉ KARÉ SE ZKARAMELIZOVANOU CIBULKOU
   
  A DOMÁCÍM BRAMBORÁKEM
180g 
VEPŘOVÁ PANENKA S OMÁČKOU MORNAY
   
  A DOMÁCÍMI HRANOLKAMI    

 

BEZMASÁ JÍDLA

350g  
ZELENINOVÝ KUSKUS                                              
   
   
       

HLAVNÍ JÍDLA

200g   MIGNON STEAK S OMÁČKOU ZE ZELENÉHO PEPŘE    
  A BRAMBOROVÝMI HRANOLKAMI
200g PRSA Z KUKUŘIČNÉHO KUŘETE S HŘÍBKOVOU    
  OMÁČKOU A ROZMARÝNOVÝM BRAMBOREM
180g KUŘECÍ PRSA GORDON BLEU, BRAMBOROVÁ KAŠE    
180g PEČENÝ BŮČEK S BYLINKOVOU NÁDIVKOU,    
  BRAMBOROVOU KAŠÍ A RŮŽIČKOVOU KAPUSTOU
180g SRNČÍ GULÁŠ NA ČERVENÉM VÍNĚ, HOUSKOVÝ KNEDLÍK    

 

SALÁTY

300g   TRHANÝ ZELENÝ SALÁT S KUŘETEM, RAJČATY,    
  FENYKLEM A PARMEZÁNEM
120g RAJČATOVÝ SALÁT SE ŠALOTKOU    
120g OKURKOVÝ SALÁT SE ZAKYSANOU SMETANOU    
  A ČESNEKEM

 

DESERTY

100g   CITRONOVÝ KOLÁČ
   
100g
JABLEČNÝ ZÁVIN S OŘECHY A DOMÁCÍ ŠLEHAČKOU    
3 ks
VÝBĚR DOMÁCÍCH SORBETŮ    
       

 

 

PŘÍLOHY

150g   VAŘENÝ BRAMBOR S MÁSLEM  
150g   ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY S CIBULKOU  
150g   BRAMBOROVÁ KAŠE  
150g   PEČENÉ ROZMARÝNOVÉ BRAMBORY  
150g   GRILOVANÁ ZELENINA  
   

MARINOVANÁ V OCHUCENÉM OLEJI

150g   JASMÍNOVÁ RÝŽE  
150g   BRAMBOROVÉ HRANOLKY  
150g   DOMÁCÍ BRAMBORÁK  
1ks   PEČIVO  

Hotel MODRÉ HORY     Bořetice 445     tel.:+420 519 430 106     mob.: +420 731 156 974     e-mail: hotelmodrehory@zdboretice.cz