Menu

Polední menu

 

Pondělí  24.02.2020

               

  menu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Polévka: Kmínová s vejcem a bramborem

     

Španělská vepřová kýta, kynutý knedlík

   

 120,- 

 

Vepřový kotlet na rajčatech a rozmarýnu, dušená rýže    

   120,-  

Kuřecí soté na víně, květákové pyré

   120,-  

Dušený špenát, vařená vejce, vařený brambor

   120,-  
       

Úterý  25.02.2020

     

Polévka: Kapustová

     

Srbský vepřový závitek, dušená rýže

   120,-  

Smažená kuřecí játýrka, petrželový brambor, tatarská omáčka

   120,-    

Bratislavská vepřová kýta, kynutý knedlík

   120,-    

Šumajstr se škvarkama, chléb, kyselý okurek

   120,-  
       

Středa  26.02.2020

     

Polévka: Gulášová

     

Vepřová kýta na citrónech, kynutý knedlík

   120,-  

Kuřecí flamendr se žampiony, dušená rýže

   120,-  

Vepřové maso po štýrsku, vařený brambor

   120,-  

Bramborové šišky s povidlovou omáčkou a mákem

   120,-  
       

Čtvrtek  27.02.2020

     

Polévka: Zeleninová

     

Moravský vrabec, kyselé zelí, kynutý knedlík

   120,-  

Smažený holandský řízek, bramborová kaše, kyselý okurek

   120,-  

Kuřecí prsa na grilu s ragů z jablek a červené řepy

   120,-  

Čočka na kyselo, opékaná cigára, chléb

   120,-  
       

Pátek  28.02.2020

     

Polévka: Hovězí vývar s krupicovými noky

     

Hovězí vařené, koprová omáčka, kynutý knedlík

 

 120,-

 

Kuřecí prsíčka v česnekovém těstíčku, šťouchaný brambor, tatarská omáčka

   120,-  

Dušené ledvinky na slanině, dušená rýže

   120,-  

Kuskus se sušeným ovocem a grilovaným kuřecím prsem

   120,-  
       

 

 

Hotel MODRÉ HORY     Bořetice 445     tel.:+420 519 430 106     mob.: +420 731 156 974     e-mail: hotelmodrehory@zdboretice.cz