Menu

Polední menu

 

Pondělí 19.02.2018

               

  menu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Polévka: Pórková s bramborem

     

Sekaná pečeně, rajská omáčka, kynutý knedlík

   

 105,- 

 

Zadělávané kuřecí maso, těstoviny

   105,-   

Vepřová játra po cikánsku, dušená rýže       

   105,-  

Květákový řízek se sýrem, vařené brambory, tatarská omáčka

   105,-  
       

Úterý 20.02.2018

     

Polévka: Česneková

     

Segedínský guláš, kynutý knedlík

   105,-  

Krkovice na česneku a cibuli, mačkané brambory, zelný salát

   105,-   

Kuřecí nudličky na kari, dušená rýže

   105,-  

Uzené maso na grilu, šoulet, chléb

   105,-  
       

Středa 21.02.2018

     

Polévka: Frankfurtská

     

Vepřová plec po burgundsku, kynutý knedlík

   105,-  

Čevabčiči, mačkané brambory,hořčice, cibule

   105,-  

Vepřové rizoto se sýrem, kyselý okurek

   105,-  

Žemlovka s jablky a rozinkami

   105,-  
       

Čtvrtek 22.02.2018

     

Polévka: Hovězí vývar s kapáním a zeleninou

     

Pečené kuřecí stehno s nádivkou, bramborová kaše, kyselý okurek

   105,-  

Znojemská vepřová plec, dušená rýže

   105,-  

Vepřové výpečky, červené zelí, bramborový knedlík

   105,-  

Kuskus s grilovaným kuřecím prsem a zeleninou

   105,-  
       

Pátek  23.02.2018

     

Polévka: Čočková

     

Kuřecí prsa ve vinném těstíčku, vařený brambor, tatarská omáčka 

 

 105,-  

 

Hovězí soté na houbách, kynutý knedlík

   105,-   

Horňácký vepřový guláš, chléb

   105,-   

Sojové maso na paprice, těstoviny

   105,-   
       

 

 

Hotel MODRÉ HORY     Bořetice 445     tel.:+420 519 430 106     mob.: +420 731 156 974     e-mail: hotelmodrehory@zdboretice.cz